Paludan & Ramsager Arkitektfirma

arkitekt & rådgivning

Samarbejde

For Paludan & Ramsager er dine ønsker og behov det vigtigste og du er altid i centrum hos os. Vi springer ikke over hvor gærdet er lavest, når det kommer til dit projekt. Derfor er det også essentielt at vores samarbejde med dig følger en nøje proces, så du kommer fra start til slut i god behold. 

struktur for samarbejdsproces:

  1.  Hjælp til at komme i gang — Vi afholder et møde med dig, så vi kan klarlægge dine forventninger og behov til projektet og det endelige resultat.
  2. Fremtidssikring af boligen — Vi finder i samarbejde med dig ud af, hvilke materialer og forbehold der skal tages hensyn til for at mindske fremtidige vedligeholdelsesudgifter.
  3. Skitsering af din idé i samarbejde — Vi udarbejder en skitse med dig, så du har en visualisering af dit projekt ved hånde.
  4. Sikring af byggeriets lovlighed —Vi hjælper dig med at finde ud af hvad der er og ikke er tilladt i forbindelse med dine planer og hvordan du skaffer de relevante tilladelser…og få en tilladelse fra kommunen til at udfører projektet.
  5. Klargøring til et udbud —Vi sørger for at der er styr på alt det bureaukratiske og at du har en præcis plan for hvordan dit projekt skal udfolde sig, så det bliver nemmere for dig at finde en udbyder til jobbet og få indhentet en skarp pris
  6. Valg af bedste udbud — Vi rådgiver dig, så du kan vælge det mest fordelagtige udbud for dit projekt.
  7. Tilsynsføring af dit projekt — Vi agerer tilsynsførende og tovholder for dit projekt, så det forløber så gnidningsfrit som muligt.
  8. Tjek for fejl og mangler — Vi går dit projekt igennem for at se om der er eventuelle problemer med det færdige resultat, så de kan udbedres, før de får konsekvenser.
  9.  Vejledning om grønne tiltag —Vi vejleder om hvilke energioptimerende og bæredygtige tiltag, der er relevante for din bolig eller dit projekt.
  10. Værdiskabelse for boligen — Vi rådgiver om hvordan du bedst kan skabe mer værdi for din bolig, hvad end det drejer sig om energioptimering, almen vedligeholdelse eller renovering. 

 

Hvis du vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeri, kan du kontakte os på +45 4460 0090 eller mio@pogr.dk – det er helt uforpligtende!