Paludan & Ramsager Arkitektfirma

arkitekt & rådgivning

Renovering

Vores generationer før os har skabt solide bygninger, og derfor mener vi, at deres arkitektur skal respekteres. På den måde kan vi sikre, at vi ikke belaster miljøet ved at bruge unødvendige ressourcer på at rive gamle bygninger ned og bygge nye i deres sted. 

Der er dog situationer, hvor vi må træde ind og foretage istandsættelse for at forlænge disse bygningers liv og gøre dem sikre at befinde sig i. 

Paludan & Ramsager tilbyder en række renoveringsydelser, heriblandt udskiftning/renovering af vinduer og tag, facaderenovering. Vi gør vores bedste at bevare ældre bygningers oprindelige udseende og materialevalg, samtidig med at vi sørger for at de følger nutidens standarder inden for sikkerhed og bæredygtighed. Dermed kan disse bygninger være til gavn for både os og kommende generationer, og vi bruger færre ressourcer på nedrivning og genbygning.

Hvis du har spørgsmål angående renovering eller vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeri, kan du kontakte os på +45 4460 0090 eller mio@pogr.dk – det er helt uforpligtende!