Paludan & Ramsager Arkitektfirma

arkitekt & rådgivning

Bygherrerådgivning

Hvad end ens byggeprojekt er privat eller erhverv, ønsker man, at processen er så strømlinet som muligt. Men med de mange involverede parter kan det være svært med et overblik. Her kan Paludan & Ramsager hjælpe dig med at være tovholder og gøre projektet sammenhængende, uanset om der er tale om byggeri for en enkelt bolig eller et større byggeprojekt for f.eks. en boligforening.

Mangler du en rådgiver mellem dig og de relevante parter? Eller rådgivning i forbindelse med byggetilladelse og tilstandsrapport? Eller måske har du bare brug for en vished om at projektet bliver styret af de rette fagfolk. 

Den vished kan Paludan & Ramsager give dig. Vi kan hjælpe dig, uanset om du skal stå for projektet selv eller vil have os til at stå for byggestyring. Hvis du selv skal være bygherre, kan vi give dig den rådgivning som er nødvendig i forbindelse med projektet, både overordnet og med erfaring og fagligindsigt. Skulle en problemstilling opstå, kan vi yde byggetilsyn og tage den løbende dialog med relevante fagfolk. Vi kan desuden vejlede dig om, hvordan du bedst kan bruge og genbruge materialer for at mindske dit byggeris belastning på miljøet.

Hvis du har spørgsmål angående bygherrerådgivning eller vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeri, kan du kontakte os på +45 4460 0090 eller mio@pogr.dk – det er helt uforpligtende!