Paludan & Ramsager Arkitektfirma

arkitekt & rådgivning

Energioptimering

Bygninger skal holde længe, men vores planet skal holde længere, og hos Paludan & Ramsager mener vi, at vi har et ansvar for det aftryk, vi efterlader på vores miljø.

Ældre bygninger er dog ikke altid opført med dette for øje. Med rådgivning indenfor energioptimering kan vi hjælpe dig med din grønne omstilling og ikke mindst med at spare på el- og varmeforbrug. At blive mere energivenlig er ikke kun en fordel for dig, men også for fremtidige generationer.

Vi tilbyder eksempelvis energirådgivning, udskiftning af dine vinduer, efterisolering af dine vægge, gulve og loft og energioptimering af dit ventilationsanlæg, samt vejledning om hvilke tilskud og fradrag der findes for de forskellige grønne tiltag. Det kan også være at løsningen er en helt anden end at udskifte de gamle elementer, men måske andre tiltag for at optimere bygningen. På den måde kan du gøre dit hjem mere bæredygtigt uden at du behøver at ruinere dig selv.

Hvis du har spørgsmål angående energioptimering eller vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeri, kan du kontakte os på +45 4460 0090 eller mio@pogr.dk – det er helt uforpligtende!