Paludan & Ramsager Arkitektfirma

arkitekt & rådgivning

Byggerådgivning

Uanset om du selv skal være bygherre eller vil overlade den opgave til en arkitekt eller anden byggesagkyndig, kan der i visse situationer være behov for rådgivning relateret til byggeriet. Det kan være at du har brug for køberrådgivning, når du får et nyt hjem, eller at du skal rådgives,  i dit eget byggeprojekt.

Paludan & Ramsager er din uafhængige byggesagkyndige i dit samarbejde med andre byggeleverandører, hvad end der er tale om typehuse eller nybyg. På den måde kan vi hjælpe dig med at opdage og få udrettet fejl og mangler, der ellers på længere sigt kunne have haft alvorlige konsekvenser for dit hjem. Dermed kan du sikre dig, at dit hjem er på rette kurs fra starten, og alle forhold er i orden i forbindelse med vedligeholdelse, krav fra myndighederne og energivenlige tiltag,

Derudover kan vi rådgive dig i dine andre husprojekter, såsom f.eks. en tilbygning eller ombygning, så du bedst kan tage stilling til, hvilke materialer der passer til dit projekt, og hvilke hensyn du skal tage i forbindelse med byggeriet.

Med Paludan & Ramsager’s byggerådgivning kan du få de bedste vilkår for dit byggeprojekt, så du med ro i maven og tryghed i kroppen kan føre dit byggeprojekt ud i livet.

Hvis du har spørgsmål angående byggerådgivning eller vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeri, kan du kontakte os på +45 4460 0090 eller mio@pogr.dk – det er helt uforpligtende!