Paludan & Ramsager Arkitektfirma

arkitekt & rådgivning

Michael Olsen & Troels Andersen

om os

I dag skal bygninger ikke kun rumme mennesker; de skal afspejle dem og de værdier de måtte holde. For både beboelse og erhverv skal der være klare intentioner bag byggeriet i alt fra form til hvordan man inkorporerer grønne tiltag, ikke blot i det endelige resultat, men også i byggeprocessen.

Med mere end 80 års erfaring og et stort fokus på kvalitet, ansvarlig og bæredygtige løsninger, ønsker Paludan & Ramsager at gøre en forskel for vores kunder og hjælpe med at, deres boligplaner bliver realiseret. Derfor sætter vi kunden i centrum gennem hele processen og sørger for at afdække behov, og ønsker så lige præcist deres boligdrøm går i opfyldelse og holder sig inden for budget.

Vi er først og fremmest arkitekter, og dette præger vores tilgang i alle vores kundeløsninger. Dette betyder dog ikke, at vi kun udfører arkitektarbejde. Tværtimod tilbyder vi en lang række ydelser inden for alle faser i byggeprocessen – fra den første skitsering til det færdigt byggeri.

Derudover tilbyder vi rådgivning i forbindelse med vedligeholdelse og energioptimering af din eksisterende bolig, så du virkelig kan kalde den dit hjem.

Hvis du vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeri, kan du kontakte os på +45 4460 0090 eller mio@pogr.dk – det er helt uforpligtende!