udskift af vinduer og døre

Rønnebækhave

PROJEKTETS ART: Udskiftning af vinduer og døre i 76 boliger, fordelt på 11 blokke, med en entreprisesum på 6,5 millioner, udbudt i hovedentreprise. 

ROLLE: Totalrådgiver, tilstandsregistrering og vurdering, programmering, projektering, myndighedsgodkendelse, udbud og kontrahering, med efterfølgende byggeledelse, arbejdsmiljøkoordinering, fagtilsyn og teknisk mangelgennemgang. 

BYGHERRE: Domea 

KARAKTERISTIKA: Udskiftning af vinduer og døre med ændring af vinduesformat til større glasarealer og ændret fra indadgående vinduer til udadgående. Efter nærmere undersøgelser viste det sig at vinduerne kun kunne tages ud ved at skære bærebeslagene over, for at få vinduer og døre ud. De nye vinduer har givet en væsentlig bedre isolering af de store vinduespartier i boliger og en øget komfort til beboerne. 

BRUGER INDDRAGELSE: Udarbejdelse af projekt i samarbejde med bestyrelsen. Beboermøde med orientering af projekt og økonomi, til afstemning om projekt.

Hvis du har spørgsmål angående vores projekter eller vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeri, kan du kontakte os på +45 4460 0090 eller mio@pogr.dk – det er helt uforpligtende!