​VIRKSOMHEDEN - PALUDAN & RAMSAGER​

​Siden tegnestuens oprettelse har Paludan og Ramsager specialiseret sig i totalrådgivning for kunder i Smørum, Ballerup, København og på hele Sjælland.

Med totalrådgivningen fremmes den gode dialog og det konstruktive samarbejde mellem alle byggeriets parter og sikrer den helt rette balance mellem bygherres behov, projektets økonomi og de arkitektoniske visioner.

Totalrådgivning sikrer ligeledes, at hele byggeprocessen er teknisk gennemtænkt, inden projektet udfoldes.

​LANGSIGTEDE HELHEDSPLANER

​​I forbindelse med totalrådgivning har Paludan og Ramsager siden 2007 arbejdet med langsigtet helhedsplanlægning og ser det som et af fremtidens vigtigste værktøjer i forhold til at kunne planlægge og gennemføre bæredygtig fremtidssikring af den almennyttige bolig.

Helhedsplanen skal under en totalrådgivning skabe det nødvendige overblik over afdelingens aktuelle situation, hvad angår bl.a. sociale, fysiske, økonomiske og organisatoriske forhold.

REGISTRERING OG ANALYSE AF DISSE FORHOLD - BÅDE ENKELTVIS OG I SAMMENHÆNG - SKAL DANNE GRUNDLAG FOR:

  • ​Opstilling af konkrete visioner og målbare målsætninger
  • Indkredsning af relevante samarbejdspartnere
  • Tilrettelæggelse af processen, herunder organiseringen

Helhedsplanen er et alsidigt værktøj, der kan bruges både som grundlag for ansøgning til Landsbyggefonden og grundlag for en langsigtet udviklingsstrategi for afdelingen. Den kan dække detailfornyelse, trinvis fornyelse, begrænset opretning samt forbedring af de boligsociale forhold.

Få professionel totalrådgivning

FÅ MERE INFORMATION OM TOTALRÅDGIVNING

​Totalrådgivning dækker hele byggeprocessen fra det første møde med ideoplæg til realisering og udførelse. Kontakt Paludan og Ramsager for mere information eller en uforpligtende snak om rådgivning eller helhedsplanlægning.

Kontakt os på telefon 44 60 00 90 eller send os en e-mail på info@paludan-ramsager.dk.

​Paludan & Ramsager Arkitektfirma ApS / Råbrovej 36, 2765 Smørum / CVR: 28853327 / Tlf.: 4460 0090​