ARKITEKTRÅDGIVNING OG NYTÆNKENDE ARKITEKTTEGNINGER​

Paludan og Ramsager tilbyder kompetent arkitektrådgivning og udarbejdelse af arkitekttegninger med fokus på enkel og funktionel arkitektur. Gennem de seneste 70 år har virksomheden hjulpet bygherrer i Smørum, Ballerup, København og på hele Sjælland og sikret professionel og personlig rådgivning i såvel større som mindre projekter.

KOMPETENCER INDEN FOR ARKITEKTRÅDGIVNING

​​Der er mange faser i et byggeprojekt, og arkitektrådgivning kan derfor tilbydes i forskellige stadier af et byggeri. Paludan og Ramsager kan stå for rådgivningen under hele forløbet - fra de første arkitekttegninger er skitseret, til det færdige byggeri står klart.

Ligeledes kan der blot varetages enkelte stadier under byggeprocessen, hvor der er ekstra behov for kompetent arkitektrådgivning. Dette værende eksempelvis kontraktforhandlinger med entreprenør, kontakten til forskellige myndigheder, rådgivning til arkitekttegninger og skitseprojekt eller at føre tilsyn med byggeriet og forestå alle byggemøder.

Uanset hvilken type arkitektrådgivning der ønskes, er der altid stor fokus på nære relationer og tillidsbaserede forhold arkitekt og bygherre imellem. Det sikrer en høj effektivitet og et tilfredsstillende resultat.

FRA ARKITEKTTEGNINGER TIL FÆRDIGT NØGLEPROJEKT

​​Tegnestuen er specialiseret i nøglefærdige projekter med nytænkende og værdiskabende helhedsløsninger, både hvad angår de enkelte arkitekttegninger og selve arkitektrådgivningen. Der sikres kompetent styring inden for hele arkitektfagets bredde med stort engagement og fokus på bygherres behov og muligheder.

Kontakt Paludan og Ramsager på telefon 44 60 00 90 eller e-mail info@paludan-ramsager.dk for yderligere information om arkitektrådgivning og arkitekttegninger.​

​Paludan & Ramsager Arkitektfirma ApS / The Camp, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup  / CVR: 28853327 / Tlf.: 4460 0090​